Producten

MB Slaapcomfort werkt alleen met de beste producten. Het is daarom belangrijk dat wij vooraf met u doorspreken wat uw wensen zijn om een zo goed mogelijk product af te leveren.
Wij werken voornamelijk met Serucell matrassen. De SeruCell kern zorgt als bovenlaag voor een perfecte drukverlichting. De onderlaag vormt de basiskern voor een perfecte lichaamsondersteuning. Uitgebreide incisies in 7-zone-technologie ondersteunen en ontlasten het hele lichaam. Extra ondersteuning in het lordosegebied worden bereikt door ergonomisch gevormde, stevige schuimstof-inzetstukken. De schuine insnijdingen, die naar het hoofd toe dieper worden, veroorzaken een uitgesproken uitrekking van de wervelkolom en zorgen voor regeneratie van de tussenwervelschijven.

VOORDELEN VAN SERUCELL FOAMS

DRUKVERLICHTING – De speciale celeigenschappen van SeruCell® zorgen voor een perfecte drukvermindering. Dit voorkomt storende drukpunten in individuele delen van het lichaam. Het positieve effect: gewrichtspijn kan worden vermeden en een optimale doorbloeding wordt bevorderd.

ONDERSTEUNING – SeruCell® wordt gekenmerkt door een bijzonder effectieve reactie op stress. Door de hoge herstellende kracht van de cellen krijgt het lichaam een ​​intensieve ondersteuning, ook bij wisselende ligposities. De flexibele, soepele structuur van SeruCell® zorgt voor de juiste ondersteuningskracht in het ruggedeelte voor elke persoon, ongeacht de lichaamsstructuur – voor een natuurlijke stand van de wervelkolom.

STRETCHFUNCTIE – Het strekken van de wervelkolom wordt door orthopedisch chirurgen wereldwijd erkend als de optimale methode voor het regenereren van de tussenwervelschijven. De unieke snijtechniek die in de SeruCell®-collectie wordt gebruikt, bevordert het rekken van de wervelkolom en daarmee de ontspanning van de tussenwervelschijven.

TEMPERATUURVERGELIJKING – Voor een perfecte nachtrust moet aan zowel ergonomische als klimatologische eisen worden voldaan. In SeruCell® worden speciale componenten op een nieuwe manier met de cellen gecombineerd. Het resultaat is een innovatief materiaal met uitzonderlijke klimaateigenschappen. Dit voorkomt zweten of bevriezing en zorgt voor een constante nachtrust.